Creëer een constante
stroom klanten via LinkedIn

Herken je dit?

N

Het is elke maand weer spannend of er voldoende klanten binnen komen. Tot nu toe is het vooral ‘toeval’ dat je klanten krijgt.

N

Je wilt meer vrijheid waardoor je meer tijd kunt besteden aan je gezin, familie of vrienden.

N

Je ervaart continu druk en onrust, waardoor je niet echt kunt genieten van het moment.

N

Je wilt een slimmer verkoopsysteem en je weet dat het kan, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen.

Dit kun je verwachten

Module 1 - Fundament

We beginnen met het definiëren je niche, aanbod en propositie zodat deze aansluiten bij jouw ideale klant. Dit vormt de basis voor de volgende modules.

Module 2 - Verkoopfunnel

In module 2 bouwen we een verkoopfunnel. Daarmee zorg je ervoor dat jouw potentiële klant automatisch kennismaakt met jou en je bedrijf. 

Module 3 - Website

In module 3 zorgen we voor een optimale indeling van je website. Ook integreren we het aanvragen van een weggever als start van je funnel.

Module 4 - LinkedIn

In module 4 gaan we uitgebreid aan de slag met LinkedIn. Je leert welke strategieën ervoor zorgen dat je klanten aantrekt wanneer jij dat nodig hebt.

Module 5 - Verkoopgesprek

In module 5 leer je hoe je een (telefonisch) verkoopgesprek kunt voeren, hoe je deze opbouwt en hoe je omgaat met mogelijke bezwaren.

Module 6 - Optimalisatie

In module 6 analyseren we de cijfers en sturen bij waar nodig. Daarna weet je precies wat je er voor nodig is om effectief klanten aan te trekken.

Uitgebreide 1-op-1 begeleiding

In een traject van 3-6 maanden werken we intensief samen, zien we elkaar op regelmatige basis én kun je onbeperkt vragen stellen.

Online videotraining

Elke maand begint met een online videotraining met bijbehorende werkboeken en eindigt met een uitgebreid strategiegesprek op locatie.

Niet tevreden?

Hebben we na 6 maanden de doelstelling niet gehaald en ligt dit niet aan externe factoren? Dan ga ik door totdat we het resultaat wel hebben bereikt. Kosteloos.

Wat ik je kan leren

N

Welke focus je moet aanbrengen, zodat de tijd die je besteedt aan je bedrijf ook klanten en geld oplevert.

N

Wat jou uniek maakt, zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over je concurrenten. Jij doet je eigen ding en daar wordt je zichtbaarder mee.

N

Wie jouw ideale klant is, zodat je alleen maar energie steekt in mensen die je goed betalen en je blij maken.

N

Hoe je snel een groot bereik creëert, zodat het veel gemakkelijker is om steeds weer nieuwe klanten te krijgen.

Ervaringen

Wij hebben de afgelopen maanden met Hans samengewerkt […] De samenwerking was zinvol, uitdagend, leerzaam en vooral leuk! Het belangrijkste van alles: wij kunnen nu zelf bepalen welke klanten wij willen en hoe ons klantportfolio eruit komt te zien.

Esther de Grooth

Duitsland-expert

Er hebben al drie mensen positief gereageerd en met twee heb ik al een afspraak gemaakt. Een fantastisch resultaat met wat ik pas heb gedaan en iets wat ik totaal niet had verwacht!

Martijn Valkenet

Vastgoedbeheerder

Dankzij de nieuwe inzichten die ik heb opgedaan, heb in de eerste maand een extra omzet behaald van € 13.437,-. Ik ben nog steeds verbaasd over het resultaat.

Arno Baretta

Videoproducent

HET WERKT!!! Zojuist met iemand gechat en nu net videoconferencing gedaan en afspraak gemaakt voor volgende week. WOW gebeurt vaak één of twee keer per jaar zo iets. En nu gelijk in januari al.

Bart Schwarz

Coach & trainer

De training is echt super eenvoudig. Ik kon Hans ook heel makkelijk even bellen als ik ergens tegenaan liep of extra informatie wilde. Met andere woorden: een aanrader.

René Pouwelse

Eventprofessional

Wat mij in positieve zin verraste is het hoge aantal reacties in korte tijd en de leuke gesprekjes die hieruit voortkomen. En dat terwijl ik nog maar twee weken bezig ben!

Leo Verkaik

Online marketeer

Veelgestelde vragen

Wanneer start het programma?

Als je je aanmeldt, krijg je meteen toegang en kun je dus direct aan de slag. Wil je niet meteen starten, dan is dat geen enkel probleem. Het is aan jou wanneer je daadwerkelijk begint.

Hoe lang duurt het programma?

Gedurende 3 tot 6 maanden gaan we aan de slag. Maar je bepaalt zelf het tempo waarin je de modules doorloopt. Je hebt voor altijd toegang tot het materiaal, dus je kunt er de tijd voor nemen.

Is het programma geschikt voor alle ondernemers?
Dit programma is het meest geschikt voor ondernemers die werkzaam zijn in de zakelijke dienstverlening. Denk bijvoorbeeld aan trainers, coaches, vormgevers, schrijvers, adviseurs, kennis-experts, consultants en webdesigners.
Ik heb of wil geen online bedrijf. Is het dan wel geschikt voor mij?
De focus van het programma ligt op het verkrijgen van meer klanten. Het is dus voor zowel een online als een offline bedrijf geschikt.
Ik ben niet zo handig met de computer, is het programma dan wel goed te volgen?
Het programma is heel eenvoudig te volgen. Je krijgt toegang tot een gebruiksvriendelijke online training die zichzelf wijst. Als je er toch niet helemaal uitkomt, dan ben ik natuurlijk altijd bereikbaar voor vragen!
Hoeveel tijd gaat het mij kosten?
Gemiddeld 2 tot 3 uur per week. Sommigen besteden er meer tijd aan, anderen weer minder.

Ben jij klaar voor een consistente stroom klanten?