Online masterclass:

In 7 stappen je online training succesvol verkopen!

Wat je gaat leren in deze gratis masterclass:

  • De 7 belangrijkste stappen hoe je je online training succesvol verkoopt binnen 90 dagen
  • Hoe je met jouw expertise een inkomen genereert, meer vrije tijd krijgt én meer mensen bereikt (in minder dan 3 uur per week)
  • Hoe je je online training verkoopt vóórdat je veel tijd besteedt aan het ontwikkelen daarvan
  • De 3 grootste valkuilen waardoor het lanceren van je online training mislukt (en wat je er tegen kunt doen)

00

Dagen

00

Uren

00

Min.

00

Sec.

* Na het inschrijven voor de masterclass stuur ik je periodiek updates over het succesvol lanceren van je online training. Afmelden kan eenvoudig met één klik.

100.000,- euro met één online training

Stel je voor... je hebt een vrije dag en je ziet een nieuwe betaling binnenkomen van € 795,- of € 1.495,-. Iemand heeft je online training gekocht. Een heerlijk gevoel! Dat is wat mij overkwam.

Mijn naam is Hans van der Klok. Toen ik in 2018 mijn eerste online training lanceerde, verdiende ik daarmee al snel een bovenmodaal inkomen. Inmiddels heb ik meerdere online trainingen gelanceerd en mijn kennis mogen delen met honderden ondernemers.

Wat zeggen klanten

Heidi Kempenaers

HR Consultant

Hans leert je stapsgewijs om je kennis om te zetten tot een verkoopbaar product. De inzichten die ik heb opgedaan, hebben al tijdens de training tot nieuwe klanten en bijkomende omzet geleid.

Leo van Woerden

Neurofysioloog en slaapexpert

Mijn online training heb ik binnen 2 maanden verkocht aan 6 personen met als resultaat 6K omzet. De samenwerking met Hans was prettig en ik heb gemerkt dat zijn werkwijze echt werkt. Daarom kan ik zijn training zeker aanraden.

Iris Visser

Trainer digitaal bewustzijn

Het voelt echt als een geweldige deur die voor mij open gaat. Ik had al veel vertrouwen in de aanpak, maar dat er zulke mooie dingen uit kunnen komen hield ik niet voor mogelijk. Het heeft mij vele grote stappen vooruit geholpen.

Rianne Kuik

Facilitator leiderschapsontwikkeling

Hans is kundig, professioneel, betrokken en resultaatgericht. In 90 dagen hadden we alle stappen uit zijn programma doorlopen, stond onze online omgeving live en konden de eerste deelnemers met het programma starten. De combinatie van Hans zijn online programma en zijn persoonlijke begeleiding hebben mijn collega's en ik als heel waardevol en prettig ervaren.

Guus Goorts

Marketeer

Ik ben onder de indruk van Hans zijn ervaring op marketing gebied. In onze gesprekken weet hij moeiteloos de vinger op de zere plek te leggen en te identificeren wat er nodig is om campagnes naar een hoger plan te tillen. Als je een serieuze ambitie hebt om zelf een cursus te ontwikkelen en te verkopen, dan kun je mijns inziens niemand beter "aan boord" hebben dan Hans!

Marleen Stegeman

Marketingprofessional

De helder gedefinieerde stappen en de waardevolle feedback van Hans, hebben mij geholpen om binnen een half jaar mijn eigen training te kunnen starten. Hans is niet alleen kundig, maar ook zijn rust en continue aanmoedigingen zijn heel motiverend geweest.

Rozemarijn Geelen

Specialist in non-verbaal gedrag

Door de online training van Hans is mijn bedrijf in deze moeilijke tijd in een stroomversnelling terecht gekomen. Wil jij jouw trainingstraject serieus ontwikkelen? Dan zou ik zeker kijken of de aanpak van Hans ook bij jou past!

Esther de Grooth

Duitsland-expert

De samenwerking was zinvol, uitdagend, leerzaam en vooral leuk! Het belangrijkste van alles: wij kunnen nu zelf bepalen welke klanten wij willen en hoe ons klantportfolio eruit komt te zien.

Gustav Gröpp

Onderwijskundige

Hans heeft me geholpen om een nieuw perspectief te krijgen op het delen en verzilveren van mijn vaardigheden en kennis.

Veelgestelde vragen

Gratis online masterclass:

In 7 stappen je online training succesvol verkopen!

00

Dagen

00

Uren

00

Min.

00

Sec.

* Na het inschrijven voor de masterclass stuur ik je periodiek updates over het succesvol lanceren van je online training. Afmelden kan eenvoudig met één klik.