Hey, mijn naam is Hans.

Ik ben 38 jaar, getrouwd, heb 3 kinderen en woon in Hilversum.

Hans van der Klok

Na de opleiding Audiovisuele Media aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, ging ik in 2008 aan de slag als zelfstandig filmmaker.

Ik produceerde films voor bedrijven en organisaties. Dagelijks kwam ik op bijzondere locaties en dat maakte het werk afwisselend. Maar wat ik eigenlijk het leukste vond, was het optimaliseren van de processen binnen mijn bedrijf.

Het nadeel van mijn verdienmodel als videoproducent, was dat ik een niet schaalbaar product verkocht. Om verder te groeien moest ik meer uren draaien.

Steeds vaker vroeg ik me af: hoe ontwikkel ik een schaalbaar product? Want ik wilde meer vrije tijd én locatie-onafhankelijk kunnen werken.

In die tijd las ik het boek The 4-Hour Workweek van Tim Ferriss. Het boek moedigde mij aan om bewust te kiezen voor meer vrijheid door mijn werk en inkomen zoveel mogelijk te automatiseren.

Hans van der Klok

Vanaf 2018 ontdekte ik de mogelijkheden met online cursussen.

Toen ik mijn eerste online cursus lanceerde en daarmee al snel een bovenmodaal inkomen verdiende, wist ik het zeker. Dit is waar ik naar op zoek was.

Inmiddels heb ik meerdere online cursussen gelanceerd en mijn kennis mogen delen met honderden ondernemers.

Hans van der Klok

Ben je benieuwd hoe jij een inkomen kunt genereren, meer vrije tijd krijgt én meer impact maakt met jouw kennis er ervaring?

Binnenkort organiseer ik een gratis masterclass. Ben je erbij?