Hey, mijn naam is Hans.

Veel mensen vragen zich af wie ik ben en welke stappen ik in mijn loopbaan heb gezet. Dus de hoogste tijd om dat hier met je te delen.

Ik ben 37 jaar, getrouwd met Esther, heb 3 kinderen en woon in Hilversum.

Hans van der Klok

Na de opleiding Audiovisuele Media aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, ging ik in 2008 aan de slag als zelfstandig videoproducent.

Ik produceerde films voor bedrijven en organisaties. Dagelijks kwam ik op nieuwe locaties en dat maakte het werk afwisselend. Maar wat ik eigenlijk het leukste vond, was het optimaliseren van de processen binnen mijn bedrijf.

Het nadeel van mijn verdienmodel als videoproducent, was dat ik een niet schaalbaar product verkocht. Daardoor moest ik uren blijven maken om verder te groeien.

Steeds vaker vroeg ik me af: hoe ontwikkel ik een schaalbaar product? Want ik wilde meer vrije tijd én locatie-onafhankelijk kunnen werken.

In die tijd las ik het boek The 4-Hour Workweek van Tim Ferriss. Hij beschrijft hoe de meeste mensen elke dag hard werken tot aan hun pensioen om pas daarna te genieten van hun vrijheid.

Het boek moedigde mij aan om bewust te kiezen voor meer vrijheid door mijn werk en inkomen zoveel mogelijk te automatiseren.

Hans van der Klok

Een schaalbaar product dat goed bij mij past, is het delen van mijn kennis en ervaring in de vorm van online trainingen.

In 2018 lanceerde ik mijn eerste online training en daarmee verdiende ik al snel een bovenmodaal inkomen. Toen wist ik het zeker: dit is waar ik naar op zoek was.

Inmiddels heb ik meerdere online trainingen gelanceerd en mijn kennis mogen delen met honderden ondernemers.

Hans van der Klok

Ben jij benieuwd hoe je ook met jouw expertise een inkomen kunt genereren, meer vrije tijd krijgt én meer impact maakt?

Binnenkort organiseer ik een gratis masterclass. Ben je erbij?