Verkoop méér met LinkedIn Ads

Leer hoe je LinkedIn Ads kunt gebruiken om consistent klanten aan te trekken.

Prospects op de automatische piloot

LinkedIn Ads levert mij per week zo’n 50 namen en e-mailadressen van prospects op voor 5,45 euro per lead. Dit kun je uiteraard verder opschalen als je meer leads nodig hebt. Het geweldige van LinkedIn Ads is dat je je advertenties kunt laten zien aan alléén jouw ideale klant.

Hoe richt je LinkedIn Ads in zodat het óók voor jou gaat werken? Alles zelf uitzoeken vraagt veel tijd en het kan ontmoedigend zijn als de eerste resultaten tegenvallen (dat heb ik zelf meerdere keren ervaren :-).

Na het begeleiden van vele ondernemers weet ik wat wél en niet werkt. Mijn kennis van de afgelopen jaren heb ik gebundeld in deze training. Je krijgt er zelfs mijn persoonlijke begeleiding bij.

Online videotraining

Over mij

Mijn naam is Hans van der Klok. Van 2003 tot 2018 had ik een succesvol videomarketing bedrijf. De zaken gingen goed en ik wilde verder groeien. Maar… het lukte mij niet om op te schalen en daar baalde ik van. Ik was teveel afhankelijk van mond-tot-mond-reclame.

Ik besloot me te verdiepen in marketing, sociale media, copywriting, funnels, verdienmodellen, adverteren en SEO. Na het volgen van veel trainingen, cursussen en door vooral zelf veel te experimenteren, leerde ik hoe ik wél een constante stroom aan nieuwe klanten kon genereren én mijn omzet schoot omhoog.

Na 15 jaar ondernemerschap vroeg ik me af: waarom had niemand mij dit eerder laten zien? Ik besloot mijn inzichten te delen met andere ondernemers om hen ook te helpen groeien.

Inmiddels heb ik veel ondernemers geleerd hoe zij méér klanten kunnen aantrekken en daarbij zélf de controle te houden.

Dit kun je verwachten

Alles over LinkedIn Ads

Ontdek wat je kunt bereiken met gesponsorde inhoud, gesponsorde InMail en leadgen-formulieren waarmee je jouw ideale klant kunt bereiken.

Creëer je eerste campagne

Leer hoe je een eerste campagne opzet, je doelgroep in kaart brengt, gevarieerde advertenties maakt én een aantrekkelijk aanbod presenteert.

Uitgebreide analyse

Leer hoe je de resultaten analyseert en regelmatig bijstuurt waar nodig. Gebruik de Insight Tag om je website-doelstellingen te meten.

Live vraag-antwoordsessies

In meerdere live vraag-antwoordsessies via Zoom beantwoord ik je vragen én leer je van andere deelnemers hoe je je campagne kunt verbeteren.

Online videotraining

Krijg 12 maanden toegang tot een uitgebreide online videotraining welke regelmatig geüpdatet wordt met de nieuwste ontwikkelingen. 

Niet tevreden? Geld terug!

Ben je niet tevreden nadat je hebt geïmplementeerd wat ik je leer in de training? Geef het aan binnen 30 dagen en je krijgt je geld terug.

Dit levert het jou op

N

Je ontwikkelt een sterke advertentiecampagne waarmee je LinkedIn voor je laat werken zónder dat het je veel tijd kost.

N

Trek op een slimme manier nieuwe klanten aan waardoor je meer vrijheid krijgt in je agenda.

N

Je ontvangt 12 maanden lang al mijn kennis en ervaring, zodat je meer uit LinkedIn haalt.

Succesverhalen

Een aantal weken geleden ben ik begonnen met de training LinkedIn Ads. Het is een hele fijne training waarin Hans duidelijk uitlegt hoe je een LinkedIn-advertentie aanmaakt. Nadat ik de campagne zelf had opgebouwd, heb ik Hans er naar laten kijken. Het bleek een goede advertentie te zijn met in enkele dagen al 13 leads, dankzij de uitleg van Hans! Ik kan de training aan iedereen aanraden die wilt starten met adverteren op LinkedIn.
Sandra van Heel

Online marketeer

Wij hebben de afgelopen maanden met Hans samengewerkt […] Wij hebben zijn training gevolgd en daarna vooral ook heel veel gehad aan de face-to-face-strategiegesprekken en de persoonlijke begeleiding. […] De samenwerking was zinvol, uitdagend, leerzaam en vooral leuk! Het belangrijkste van alles: wij kunnen nu zelf bepalen welke klanten wij willen en hoe ons klantportfolio eruit komt te zien.

Esther de Grooth

Duitsland-expert

Dankzij de nieuwe inzichten die ik heb opgedaan, heb in de eerste maand een extra omzet behaald van € 13.437,-. Ik ben nog steeds verbaasd over het resultaat.

Arno Baretta

Videoproducent

De methode vind ik nu al zo bijzonder! Ik heb na slechts twee dagen al 3 afspraken staan.

Claudio Fray

Personal trainer

HET WERKT!!! Zojuist met iemand gechat en nu net videoconferencing gedaan en afspraak gemaakt voor volgende week. WOW gebeurt vaak één of twee keer per jaar zo iets. En nu gelijk in januari al.

Bart Schwarz

Coach & trainer

De training is echt super eenvoudig. Ik kon Hans ook heel makkelijk even bellen als ik ergens tegenaan liep of extra informatie wilde. Met andere woorden: een aanrader.

René Pouwelse

Eventprofessional

Méér verkopen met LinkedIn Ads?

Speciaal aanbod

€ 795,- € 495,- ex. btw.